March 19, 2020

Međunarodne selidbe

Firma za selidbe- SD Selidbe Beograd

Zašto su međunarodne selidbe komplikovanije od običnih selidbi?

Međunarodne selidbe su kompleksniji proces prelazak jedne ili više međudržavnih granica koje imaju niz propisa koje treba ispoštovati, jer svaka država ima svoje zakone, propise i specifične procedure koji se prilikom međunarodne selidbe moraju poštovati. Postoje razne takse i troškovi koje vam neće svaka agencija predstaviti odmah, a u toku selidbe će biti kasno za promenu. Zato, kod međunarodne selidbe, mnogo je teže rešiti komplikacije koje nastanu. Najbolja prevencija od nastanka komplikacija, jeste detaljna priprema dokumentacije i organizacionog plana selidbe. Firma  SD Selidbe Beograd poseduje zavidnu reputaciju i dugogodišnje iskustvo kada su u pitanju međunarodne selidbe.

Zašto da angažujete SD Selidbe Beograd i po čemu se razlikujemo od ostalih agencija za selidbe?

Niske cene usluga ne znače uvek i kvalitet. SD Selidbe Beograd, poseduje tim koji pruža profesionalne usluge i ističe kvalitet, ali pruža realne i povoljne cene. Vršimo selidbe u inostranstvo, a i na teritoriji cele Srbije. Dugogodišnji rad i profesionalni pristup nam je doneo mnoštvo zadovoljnih klijenata.

  • Pružamo vam sve informacije na vreme, a ne kad proces realizacije selidbe krene.
  • Nudimo vam konsultacije i besplatnu procenu selidbe.
  • Vodimo računa o zakonima i propisanim zahtevima kako ne bi došlo do komplikacija prilikom selidbe.
  • Prikupljamo neophodnu dokumentaciju, dozvole i regulišemo bezbednosni zahtev ukoliko ima potrebe za tim.
  • Ne postoje sakriveni troškovi jer vodimo računa o svim taksama, troškovima i procedurama.
  • Naš tim vrši utovar i istovar stvari, njihovu montažu i demontažu, kao i pravljenje spiska stvari. Stvari sa spiska i kutije u kojima su moraju biti adekvatno obeležene i na propisan način unete na spisak.
  • Pružamo usluge pakovanja i sortiranja stvari, njihovog skladištenja i transporta.
  • Posedujemo dozvole za međunarodni transport, a naša vozila su adekvatna i ispravna.
  • Upoznati smo i posredujemo u svim carinskim i ne carinskim procedurama.

Dostupni smo vam tokom cele godine 00-24h, uključujući i nedelju i praznike. Ne zaboravite, svaka selidba je priča za sebe a SD selidbe su tu da odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice. Za detaljne informacije i konsultacije pre odluke  pozovite nas na telefone: 062/8373483, 064/5321214, 064/4302713 ili na i-mejl: info@selidbeiprevozsd.rs, kako bi vaše selidbe prošle brzo, lako i efikasno.